Coronavirus, au încălcat restricțiile în India: 10 turiști obligați să scrie de 500 de ori „îmi pare rău”

Zece turiști străini care au încălcat carantina impusă de regulile  împotriva coronavirusului în India au fost obligați, ca pedeapsă , să scrie de 500 de ori  „îmi pare rău” , au declarat autoritățile din Rishikesh.

Cei zece turiști originari din Israel, Mexic , Australia și Austria au fost surprinși pe plajă, încălcând astfel regulile de urgență împotriva coronavirusului, spune polițistul care i-a surprins și amendat. Și astfel, drept pedeapsă, turiștii au fost obligați să scrie de 500 de ori: „ Nu am respectat resctricțiile,  îmi pare atât de rău”.

Coronavirus, Bill Gates avertizează: ”Ar putea fi nevoie de 18 luni până când totul va reveni la normal”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.