Coronavirus, atac cibernetic împotriva spitalelor din Paris

În mijlocul crizei coronavirusului, spitalele din Paris au fost ținta unui atac cibernetic timp de o oră, care a necesitat suspendarea accesului extern la instrumentele de poștă . AP-HP, Paris Spitalele de Asistență Publică au fost lovite de atac la sfârșitul zilei de ieri dimineață, potrivit L’Express.

Un atac Ddos (Denial of Service) a vizat scufundarea serverelor cu solicitări false pentru a le face inaccesibile și pentru a preveni funcționarea corectă a unei instituții în prima linie în lupta împotriva pandemiei din țară.

Citește și Coronavirus Italia, cornavirusul a făcut alți 602 de morți și 3780 de noi infectați: peste șase mii de victime în Italia

L’ile-de-France este, de fapt, una dintre principalele zone afectate de virus cu 665 de pacienți terapia intensivă și se pregătește să facă față unui nou val de cazuri în această săptămână care este probabil să fie mult mai mare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.