Coronavirus, astăzi în Italia alte 415 victime și 4.480 infectați

Numărul total de cazuri este de 41.035, dintre care 4440 vindecați

Coronavirus în Italia: alte 427 de victime în ultimele douăzeci și patru de ore în comparație cu ieri în care s-au numărat 475 de decese. În total numărul deceselor se ridică la 3.405.

Citește și Coronavirus, OMS a prezis pandemia încă din septembrie 2019, dar nimeni nu i-a ascultat !

4.440 de oameni s-au vindecat   cu 415 mai mulți decât ieri, 1084. Bilanțul negru al coronavirusului a fost declarat de comisarul de urgență Angelo Borrelli în timpul conferinței de presă la Protecția Civilă.

Persoanele infectate  sun 33.190, cu 4.480 mai mulți decât ieri. Numărul total de persoane infectate – inclusiv victimele și vindecările – a ajuns la 41.035.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.