Coronavirus, artistul de stradă Bansky descrie izolamentul său în cinci fotografii FOTO

Scriitorul și artistul de stradă Banksy a publicat pe contul său de Instagram cinci fotografii cu câțiva șoareci într-o baie, desene care indică starea lui în timpul izolării în casă cauzată de pandemia COVID-19.

Arta de stradă a lui Banksy este de natură satirică și subversivă. Lucrările sale combină un umor negru cu graffiti realizate cu tehnica stencil . Picturile sale de critică politică și socială au apărut pe străzile orașelor, ziduri și poduri din întreaga lume Bansky, a cărui identitate este un secret, a scris sub o fotografie: „Soția mea nu mă suportă  atunci când lucrez de acasă”.

Coronavirus, în comă farmacologică, Angela a reușit să dea viață unei fetițe sănătoase, o poveste cu final fericit

În fotografii sunt desenați nouă șoareci într-o baie în diverse ipostaze care mai de care mai divertente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.