Coronavirus, armata italiană duce 60 de sicrie din Bergamo spre cimitire și crematorii din alte localități

60 de sicrie sunt transferate în alte localități pentru a fi cremate deoarece în Bergamo nu au unde.  Din cauza sutelor de victime din Bergamo care au murit din cauza coronavirusului o parte din cadavre sunt transferate în alte municipalități pentru a fi cremate. În acestă situație au intervenit oamenii armatei din  municipalitatea lombardă trasferând 60 de sicrie din cimitirul local în crematoriile din alte regiuni.

Citește și Coronavirus în Italia, astăzi 475 de morți și 2.648 infectați: totalul cazurilor se ridică la 28.710

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.