Coronavirus, aproximativ 86 de mii de cazuri și cel puțin 1.300 de decese în SUA

Numărul de cazuri confirmate de Covid-19 în Statele Unite – acum țara cu cele mai multe infecții confirmate – a crescut la 85.996, potrivit celei mai recente actualizări a Universității John Hopkins, la ora 9 dimineața (15:00 în România) ). Există 1.300 de morți și 753 considerați vindecați.

Citește și Coronavirus, Spania: peste 9 mii de medici și asistente au fost infectați

În cursul unei conferințe de presă, ieri, președintele american Donald Trump a atribuit depășirea Chinei creșterii testelor, apoi a exprimat îndoieli cu privire la cazurile înregistrate în țara asiatică. Cu exact o lună în urmă, reamintește site-ul Axios, Trump a spus că în Statele Unite erau înregistrate 15 cazuri de Covid-19 și că „în câteva zile aceste numere vor scădea la zero”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.