Coronavirus, aproximativ 650.000 de morți în întreaga lume

Există aproximativ 650 de mii (648.966) de decese cauzate de coronavirus în lume, cu 16.264.048 de cazuri de infecție confirmate. Acesta este cel mai recent raport întocmit de Universitatea Johns Hopkins, care a ținut un număr actualizat constant de infecții cu Covid-19 și victime încă de la începutul pandemiei.

Coronavirus, în Brazilia a depășit 87 de mii de morți

Cea mai afectată țară rămâne tot Statele Unite, cu 4.234.140 de cazuri pozitive și 146.935 de decese, urmată de Brazilia, cu 2.419.091 de infecții și 87.004 de decese.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.