Coronavirus, aproximativ 37 de mii de cazuri în Rusia. Moscova, medicamente gratuite

În Rusia s-au înregistrat alte 4.785 de cazuri noi de Covid-19 în ultimele 24 de ore, ceea ce a dus la numărul total de infecții la 36.793, au anunțat autoritățile locale de sănătate, citate de agenția de știri Sputnik. Pe de altă parte, până la acestă oră 313 de persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului din Rusia.

Rusia, coadă de ambulanțe: la Moscova a explodat epidemia de Coronavirus VIDEO

Primarul Moscovei, Serghei Sobyanin, a anunțat că „restricțiile introduse pe 13 aprilie se vor prelungi până la 1 mai” . Mai mult, tot potrivit primarului  pacienții infectați cu Covid-19 vor primi medicamente gratuite: ” Vom da medicamente gratuite tuturor cetățenilor din Moscova care sunt tratați de coronavirus la domiciliu. Pe lângă pacienții cu Covid-19 și cetățenii care prezintă simptome ale infecțiilor respiratorii vor primi medicamente gratuite ”, a declarat Sobyanin.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.