Coronavirus, aproape trei mii de morți în întreaga lume

Aproape trei mii de oameni au murit din cauza coronavirusului la nivel mondial. Iranul anunță încă unsprezece decese, subliniind că numărul total de decese a crescut la 54.

Citește și Coronavirus, Sanctuarul din Lourdes închide porțile de teama coronavirusului

După majorarea cazurilor, Coreea de Sud se mobilizează pe deplin împotriva epidemiei. Între timp, scăderea producției fabricilor din China a dus la scăderea bruscă a nivelului de poluare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.