Coronavirus, aproape două milioane de cazuri la nivel mondial, în statul New York peste 10.000 de victime

Coroanavirus. Numărul la nivel global de decese este aproape de 120 de mii, cazurile depășind 1,92 milioane. Conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins, 1.920.985 de persoane din întreaga lume au fost oficial infectate cu coronavirus, deși numărul total este probabil să fie mai mare. Până în prezent, 119.687 de persoane au murit .

Îngrijorarea lui Putin: „Situația se înrăutățește și infecțiile cu Covid-19 cresc”

“Există dovezi clare că strategia de încetinire a pandemiei coronavirusului funcționează”, a spus Donald Trumpîn informarea zilnică la Casa Albă, adăugând că numărul zilnic de noi cazuri rămâne fix. Alte 1.509 de decese au avut loc în SUA, crescând astfel numărul deceselor la 23.529, mai mult decât în ​​orice altă țară. Statul New York, epicentrul epidemiei, a depășit 10.000 de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.