Coronavirus, aproape 5.700 de decese și 72.200 de infecții în Spania

Sâmbătă, țara iberică a suferit un salt record de 832 de morți în doar 24 de ore.

În Spania , 5.694 de persoane au murit de coronavirus , în timp ce numărul total de persoane infectate a crescut la 72.248, iar celor considerați vindeți a ajuns la 12.285, conform cifrelor actualizate ale ziarului “El Pais”.

Citește și Fără asigurare medicală, moare la numai la 19 ani: medicii i-au refuzat tratamentul

Cele mai multe cazuri s-au înregistrat  la Madrid, cu 2.757 de decese și 21.520 de infecții, urmată de Catalonia (1.226 decese, 15.026 de cazuri).

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.