Coronavirus, aproape 244 mii de decese în întreaga lume

Până la această oră în lume s-au înregistrat 3.429.795 de cazuri de infecții cu Coronavirus și 243.858 decese. Acestea sunt datele actualizate furnizate de John Hopkins University. În mai multe țări din întreaga lume au înregistrat mai puțin de 30 de mii de cazuri de infecții.

Este cazul Elveției, Ecuadorului, Arabiei Saudite, Portugaliei, Mexicului, Suediei și Irlandei, unde numărul pozitivilor a depășit 20 de mii . Există peste 10.000 de cazuri de infecții declarate în Pakistan, Chile, Singapore, Israel, Belarus, Austria, Qatar, Japonia, Emiratele Arabe Unite, Polonia, România, Ucraina, Indonezia și Coreea de Sud.

Coronavirus, teza conspirației: „Totul era pregătit pentru implantarea microcipurilor, Bill Gates știa totul”

Danemarca și Serbia au raportat peste 9 mii de cazuri iar Filipine și Bangladesh peste 8 mii. Norvegia, Cehia, Republica Dominicană, Columbia și Panama au anunțat că au în jur de 7.000 de pozitivi, Australia, Africa de Sud, Egiptul, Malaezia și Finlanda sunt sub acest prag cu un număr de infecții care a depășit 5.000.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.