Coronavirus, aproape 1.350.000 de cazuri și 75.000 de decese în întreaga lume

Numărul infecțiilor pandemiei de coronavirus în lume a ajuns la aproape un 1.350.000 de mii de cazuri, potrivit celei mai recente actualizări a Universității Johns Hopkins. Mai precis, la ora 8.23 în această dimineață, numărul total al persoanelor infectate este de 1.348.184, în timp ce numărul victimelor au crescut la 74.816.

Coronavirus, un asistent de 23 de ani a murit în Anglia după 12 ore de muncă: „Nu avea protecție adecvată

284.802 de persoane au fost considerate vindecate.  Cele mai afectate țări sunt în ordine, Statele Unite, Spania, Italia, Germania, Franța, China, Iran, Regatul Unit, Turcia, Elveția, Belgia și Olanda.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.