Coronavirus, anunțul Madonei șochează fanii: „Am fost infectată”

„Am fost infectată cu Covid-19”. Acestea sunt cuvintele cu care Madonna într-un mesaj postat pe profilul ei de Instagram.  Pop starul american a spus de fapt că a fost „testată” și  a descoperit că „a dezvoltat anticorpi împotriva coronavirusului”. Madonna, care nu a specificat dacă a manifestat simptomele infecției, sugerând că nu a dezvoltat boala.

Aflată în carantină în Portugalia din 16 martie cu copiii ei, cântăreața în vârstă de 61 de ani nu are nici o idee despre cum s-a contractat infecția, dar acum spune că vrea să „iasă din casa fără frică”. „Mâine voi face o călătorie lungă cu mașina, voi coborî geamul și voi respira aerul Covid-19. Da. Sper că soarele va străluci ”, spune Madonna în mesaj. Imediat, după anunțul său, au apărut și reacțiile fanilor care s-au îngrijorat imediat de starea cântăreței.

Difuzoarele de uleiuri esențiale pot fi periculoase. Anses: „Trebuie să avertizăm consumatorii privind riscurile”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.