Coronavirus, Anglia creează noi zone pentru cimitire: „Ar putea exista o creștere a deceselor”

Creșterea posibilelor decese legate de Coronaviru a determinat Anglia să ia măsuri pentru a crea noi spații mortuare. Un document de 26 de pagini stabilește ce ar trebui făcut în cazul în care epidemia se agravează și crește, specificând prioritățile diferitelor organe.

Poliția va fi chemată să se ocupe doar de cele mai grave infracțiuni, în timp ce spitalele vor trebui să anuleze intervențiile și să externeze cât mai multe persoane. Premierul Boris Johnson a declarat că este „extrem de previzibil” ca Marea Britanie să vadă un număr tot mai mare de cazuri de Coronavirus.

Citește și Grecia, paza de coastă respinge migranții cu bastoane | Turcia: „Nu-i putem opri, îi va primi UE ”

Primul ministru a anunțat că va face tot posibilul pentru a proteja sănătatea cetățenilor, ”dar nu putem să nu ne gândim la creșterea potențială a deceselor, așa că ne gândim și la o creștere a spațiilor mortuare pentru a face față preventiv la ceea ce altfel ar putea deveni o altă urgență.

În cazul unei epidemii grave, va exista o limitare a distribuției medicamentelor, pentru a preveni dispariția celor care au nevoie de ele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.