Coronavirus, Angela Merkel: “Virusul va infecta 60-70% din populația Germaniei”

În cadrul unei reuniuni interne a grupului parlamentar CDU-CSU, Angela Merkel a declarat că, în opinia sa, Coronavirusul va infecta majoritatea populației. Printre altele cancelarul german a spus că: „Între 60 și 70% din populația din Germania va fi infectată cu coronavirus ”.

De asemenea, Merkle a fost dornică să felicite ministrul sănătății Jens Spahn pentru comportamentul său, pe care l-a definit drept concret și clar.

Citește și Coronavirus, șoc la Napoli: sătul să aștepte rezultatul tamponului, un bărbat a scuipat medicii

Spahn a spus că dacă nu va fi găsit un vaccin în termen scurti, 60-70% din populație ar putea fi într-adevăr infectat cu coronavirus . Potrivit acestuia, aproximativ 80% dintre cei infectați vor putea face față fără simptome particulare. Subiecții cu cel mai mare risc sunt persoanele de 65 de ani în sus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.