Coronavirus, Angela Merkel își face cumpărăturile singură într-un supermarket: imaginile devin virale

Fotografiile au făcut încojurul lumii  publicate în exclusivitate de Bild. Angela Merkel a fost fotografiată la cumpărături singură în supermarket, dând astfel un exemplu bun pentru cetățenii ei, care în aceste zile au luat cu asalt magazinele datorate epidemiei de Coronavirus. Conform celor dezvăluite de ziarul german , cancelarul s-a dus la un supermarket situat în districtul central al Mitte, din Berlin. Merkel a cumpărat mai întâi câteva fructe și dulciuri.

Citește și Spania: în ultimele 24 de ore coronavirusul a făcut alte 394 de victime

Apoi, cumpărăturile au continuat cu două sticle de săpun lichid, un pachet de hârtie igienică și patru sticle de vin alb. După finalizarea achizițiilor, s-a apropiat de casele de casă, unde a respectat distanța de cel puțin un metru și a plătit cu cardul de credit. Nu este însă prima dată când Angela Merkel este fotografiată în timp ce merge singură la cumpărături, este fără îndoială un gest simbolic, adresat cetățenilor săi, îngrijorați de răspândirea epidemiei Coronavirus în Germania, care ieri a înregistrat o adevărată explozie a  infecțiilor  de peste 10 mii de cazuri înregistrate în doar 3 zile.

Bilanțul coronavirusului în Germania este de peste 21.000 de infecții confirmate  și peste 70 de victime.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.