Coronavirus, americanii stau la coadă să-și cumpere arme

În mijlocul situațiilor de urgență coronavirus, asaltul nu este doar în supermarketuri. În Statele Unite, zeci de oameni stau la coadă pentru a-și cumpăra o armă sau o pușcă ca formă de protecție personală în caz de furturi. Pe scurt, odată cu creșterea infecțiilor, a crescut și frica.

PotrivitThe Guardian, cozi lungi de clienți s-au format  în afara magazinelor de arme pe coasta de vest pe tot parcursul weekendului.

Citește și În mijlocul urgenței mondiale, tâlharii au furat 100 de mii de măști pentru a le vinde la un preț mai mare

Politicienii spun de multă vreme că nu avem nevoie de arme – spune un client, intervievat de Los Angeles Times -. Însă acum, mulți oameni sunt într-adevăr speriați și pot lua această decizie singuri.” Un important retailer de muniții online, Ammo.com, a publicat cifrele de vânzări în perioada 23 februarie – 4 martie: a înregistrat o crește de 68% în ultimele 11 zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.