Coronavirus, America Latină a depășit 30 de mii de morți

O nouă evoluție puternică a pandemiei în Brazilia a provocat un salt în față de peste 20 de mii de infecții cu coronavirus în America Latină, ajungând la totalul de 543.378, din care 30.474 morți. Acest lucru rezultă astăzi dintr-o statistică a agenției Ansa pentru 34 de țări și teritorii latino-americane.

Brazilia depășește Marea Britanie cu 254.200 de infecții și 16.792 de decese.

Pakistan, două fete de 16 și 18 ani au fost ucise de membrii familiei, după un videoclip lansat online

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.