Coronavirus, alte trei cazuri noi în Bavaria: toți lucrează pentru aceeași companie. Alertă și în Franța

Cazurile de coronavirus cresc și în Europa. Alte trei cazuri de persoane infectate cu virus au fost raportate în  Bavaria din sud-estul Germaniei. Vestea a fost dată de un purtător de cuvânt al Ministerului Sănătății din Munchen. Primul caz de coronavirus din Germania a fost deja confirmat ieri seară. Cele trei noi cazuri au implicat trei angajați Webasto, un mare furnizor de componente auto cu sediul în Stockdorf, în districtul Starnberg.

Primul caz găsit în Germania se referă, de asemenea, la un angajat Webasto, în vârstă de treizeci și trei de ani, care ar fi participat la un eveniment de instruire cu colegii din China. Cei trei noi pacienți au fost spitalizați în clinica Schwabing Munchen, unde vor fi ținuți sub observație medicală, în carantină.

Citește și Răspândirea coronavirusului: harta actualizată a Universității John Hopkins

Un al patrulea caz de coronavirus s-a prezentat și în Franța. Este vorba un turist chinez de aproximativ optzeci de ani. Potrivit lui Jerome Salomon, directorul general al ministerului sănătății, bărbatul este în „stare gravă” și este în prezent internat într-un spital din Paris. Pacientul, care provine din provincia Hubei, este în terapie intensivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.