Coronavirus, alte șapte infecții din Italia în China

Alte șapte cazuri de infecție cu coronavirus din Italia au fost înregistrate în China. Din cele 11 noi infecții cu coronavirus anunțate în afara orașului Hubei, provincia epicentrului, șapte sunt legate de Zhejiang. Este vorba despre cetățeni chinezi care s-au întors din Italia săptămâna trecută și care au lucrat în același restaurant din Bergamo.

Citește și O fetiță de 3 ani a fost violată într-o baie într-un McDonald’s: reușește să ceară ajutor tatălui ei

Cele șapte persoane au avut contacte strânse cu prima femeie care s-a întors pe 28 februarie și a fost rezultată pozitivă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.