Coronavirus, alte 938 de persoane au murit în Marea Britanie

Autoritățile britanice de sănătate au lansat cele mai recente date oficiale despre epidemia de coronavirus.

Ieri, la ora 17:00, s-au înregistrat  7.097 de decese în spitale din Regatul Unit, cu o creștere de 938 de decese comparativ cu ziua precedentă, cea mai mare cifră înregistrată până acum. Până la ora 9 din  această dimineață au fost efectuate teste pe 232.708 de persoane, cu un total de 60.733 cazuri de contagiune.

Coronavirus, Europa nu a atins ”vârful epidemiei”, e prea repede pentru o ridicare a restricțiilor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.