Coronavirus, alte 71 de persoane au murit în China

În China, alte 71 de persoane au murit din cauza coronavirusului și s-au înregistrat 508 de noi cazuri de infecție . Acest lucru a fost anunțat de Comisia Națională de Sănătate, care a crescut astfel numărul de decese la 2.663 , în timp ce numărul de infecții a crescut la 77.658.

JAPONIA – O a patra persoană a murit printre pasagerii care se aflau la bordul Prințesei Diamante, nava de croazieră care a fost pusă în carantină în portul japonez Yokohama până la 19 februarie. Conform rapoartelor presei locale, care citează surse guvernamentale, el este un cetățean japonez de aproximativ 80 de ani. Cu toate acestea, nu este clar dacă a testat pozitiv pentru coronavirus și dacă a fost bărbat sau femeie. La bordul navei, cu peste 3.700 de persoane, inclusiv pasageri și membri ai echipajului, 691 de persoane au fost pozitive pentru coronavirus.

COREA DE SUD – Numărul morților din Coreea de Sud a crescut la 10 și 977 a fost infectați . În ultimele ore au fost înregistrate alte 144 de noi cazuri

IRAN – Numărul morților din Iran continuă să crească. Potrivit site-ului de știri Eghtesad Online, care îl menționează pe directorul Universității de Științe Medicale din Saveh, alți doi iranieni infectați de Covid-19 au murit în Republica Islamică. Știrea a fost relansată de televiziune și, astfel, numărul oficial de decese crește la 15 .

Citește și Coronavirus, două cazuri în Florența și Palermo

KUWAIT – Numărul infecțiilor din Kuweit din cauza noului coronavirus a crescut până la opt . Conform ultimelor știri ale agenției oficiale Kuna și relansate de televiziunile arabe prin satelit, acestea sunt persoane care au fost în Iran. Ieri, autoritățile kuweitiene au dispus suspendarea tuturor evenimentelor sportive programate pentru următoarele două săptămâni.

BAHREIN – Șase noi cazuri de contagiune de la coronavirus noi în Bahrain. Ministerul Sănătății din Manama a confirmat că acum sunt în total opt cazuri. Ultimii care au dat rezultate pozitive pentru Covid-19 sunt doi cetățeni din Bahrain și patru saudiți care au ajuns în țară din Iran, prin Dubai. Bahrain suspendă conexiunile cu aeroporturile internaționale din Dubai și Sharjah din Emiratele Arabe Unite, în mijlocul situațiilor de urgență coronavirus. În ultimele ore, Autoritatea Aviației Civile Bahraini a anunțat suspendarea pentru 48 de ore a tuturor zborurilor sosite de pe cele două aeroporturi. Acest lucru a fost raportat de agenția oficială BNA.

Citește și Coronavirus, Tenerife: o mie de oameni se află în carantină într-un hotel

IRAQ – Noi cazuri de infecție cu coronavirus în Irak. Patru cazuri apar în provincia Kirkuk din nordul țării arabe. Confirmarea a venit de la Ministerul Sănătății din Bagdad. Conform raportului TV prin satelit, ultimele știri se referă la o familie irakiană care a fost în Iran, iar acum există cinci cazuri confirmate de infectați în toată țara . Primul caz a fost raportat ieri și se referă la un student iranian.

După China și Iran, Irak a interzis călătorilor din Italia , Thailanda, Coreea de Sud, Japonia și Singapore să intre în țara arabă . După cum au confirmat surse locale pentru Aki-Adnkronos internațional, Ministerul Sănătății din Bagdad el a precizat că cetățenii irakieni, diplomații și delegațiile oficiale sunt excluși din noile măsuri.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.