Coronavirus, alte 7.600 de noi cazuri în Rusia

În Rusia, țara a treia din lume în numărul de infecții, autoritățile medicale au anunțat 7.600 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore, pentru un total de 592.280 de infecții înregistrate de la începutul urgenței medicale.

OMS: „Peste 183 de mii de cazuri într-o singură zi, este un nou record”

Conform grupului rus format împotriva coronavirusului, ieri s-au înregistrat  alte 95 de decese pentru un total de 8.206.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.