Coronavirus, alte 7.379 de cazuri în Franța | Macron: “Nu exclud o nouă blocare a țării”

„Nu exclud un nou blocaj , dar vom face totul pentru a preveni acest lucru”, a declarat de președintele francez, Emmanuel Macron. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat alte  7.379 de noi cazuri de coronavirus, cifră record în ultimele luni și 20 de decese.

În Serbia spitalele vor folosi răchia ca dezinfectant

În declarație, Serviciul francez de sănătate subliniază că „dinamica progresului epidemiei este exponențială” și că „numărul cazurilor internate în spitale sunt în creștere”. Bilanțul în ultimele 24 de ore arată  că s-au înregistrat alte 20 de decese aducând totalul la 30.596 de la începutul epidemiei. Numărul persoanelor internate în spital  a rămas stabil la 4.535, în timp ce cel al pacienților  în terapiile intensive a crescut cu 6 ducând numărul total la 387.

Coronavirus, Ungaria își închide granițele începând cu 1 septembrie

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.