Coronavirus, alte 43 de cazuri în Grecia: mulți sunt turiști

Autoritățile din Grecia au anunțat alte 43 de noi infecții cu coronavirus în ultimele 24 de ore, dintre care 36 sunt turiști. Potrivit radiodifuzorului de stat Ert, 20 turiștii infectați proveneau din Serbia.

Nick Cordero a murit de coronavirus la 41 de ani: medicii i-au amputat un picior din cauza infecției

Chiar în această dimineață, autoritățile elene au închis intrarea în țară celor care provin din Serbia, unde s-a înregistrat o creștere a infecțiilor.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.