Coronavirus, alte 27 de decese în China

Ministerul Chinez al Sănătății a actualizat numărul de decese în țară la 3.097 iar numărul celor infectați a crescut la 80.695. Autoritățile chineze din domeniul sănătății au specificat că au fost confirmate alte 44 de noi cazuri de coronavirus și 27 de decese în provincia Hubei, unde se află orașul Wuhan, centrul focarului. În plus, 84 de noi subiecți au fost suspectați de virus, în timp ce 1.661 de pacienți au fost externați. Numărul cazurilor grave a scăzut la 225 de la 5.264.

Citește și Coronavirus, statul New York declară stare de urgență

Din 80.695 de persoane infectate cu Covid-19 până sâmbătă, 20.533 mai sunt încă sub tratament și 57.065 au fost externate, relatează Ministerului Chinez al Sănătății. În total, 458 de persoane sunt suspectate de a fi infectate, iar autoritățile au examinat 23.074 de persoane care au avut contact strâns cu pacienții.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.