Coronavirus: alte 25 de decese în Hubei / VIDEO

Numărul deceselor din coronavirusul chinez continuă să crească: în provincia Hubei, unde a început infecția numărul deceselor a crescut cu  25 și au apărut alte 840 cazuri de persoane infectate . În China, potrivit estimărilor guvernului se numără peste  5.300 de infecții confirmate.

Între timp, Casa Albă a comunicat tuturor companiilor aeriene  suspendarea tuturor zborurilor către și dinspre China, în fața escaladării de urgență a coronavirusului. „Nimic nu este exclus”, a declarat ministrul american al Sănătății, Alex Azar.

Citește și Coronavirus, vorbește expertul: ” Apogeul va fi atins peste 10 zile ”

Între timp în China oamenii se apără de virus și așa:

Videoclipul postat pe Twitter în aceste ore arată un motociclist care  se pare, nu are încredere în măștile  care acoperă nasul și gura împotriva noului coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.