Coronavirus, alte 244 de persoane au murit în Spania în ultimele 24 de ore

Curba deceselor de Covid-19 în Spania a crescut în comparație cu ultimele zile, înregistrând  244 de decese în ultimele 24 de ore, a declarat  Ministerul Sănătății din Spania actualizând numărul de victime în țară la 25.857. Pe de altă parte, numărul de persoane infectate cu coronavirus a crescut la 220.325, cu 685 mai mult decât în ​​ziua precedentă.

Panică printre locuitorii unui oraș din Italia: un urs brun și-a făcut apariția și s-a cățărat pe un balcon VIDEO

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.