Coronavirus, alte 1300 de decese în Brazilia: niciodată nu au fost atât de multe

Pentru a doua zi consecutivă, Brazilia înregistrează un record trist: Ministerul Sănătății a confirmat că în 24 de ore s-au înregistrat 1.349 de decese din cauza pandemiei coronavirusului. Iar noile cazuri confirmate sunt 28.633. Raportul oficial vorbește despre 32.548 de decese și 584.016 infecții de la începutul urgenței de sănătate.

Cel mai grav stat afectat rămâne cel din Sao Paulo, cu 123.483 de cazuri și 8.276 de decese, urmate – potrivit datelor de la Universitatea Johns Hopkins – de Rio de Janeiro cu 59.240 de infecții și 6.010 decese. Brazilia, cu 210 milioane de locuitori, este a doua țară din lume după numărul de cazuri, după Statele Unite și a patra în urma deceselor, după Statele Unite, Regatul Unit și Italia.

Brazilia copleșită de Covid. Bolsonaro: „Îmi pare rău pentru victime, dar toți suntem datori cu o moarte”

Moartea este „destinul tuturor”, a declarat marți președintele Jair Bolsonaro, care a fost criticat pentru rezolvarea situației de urgență.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.