Coronavirus, alte 1.433 de persoane ucise în SUA: Trump suspendă imigrația

Donald Trump a anunțat că va semna un decret de suspendare temporară a imigrării în Statele Unite. Decizia, explică președintele american, este motivată „de atacul inamicului invizibil ” reprezentat de coronavirus . „Trebuie să protejăm locurile de muncă ale  țării noastre”, a adăugat magnatul. În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 1.433 alte victime legate de virus, pentru un total de peste 42 de mii .

Infecțiile totale depășesc 784 de mii. New York rămâne epicentrul epidemiei din state, în pofida faptului că acum a fost atins și depășit vârful infecțiilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.