Coronavirus, alertă la Paris: peste 17% din testele efectuate sunt pozitive

Mai mult de 17% din testele de coronavirus din Ile-de-France, regiunea Parisului , „sunt pozitive. Este o cifră pe care nu am înregistrat-o niciodată”. Acest lucru a fost declarat de directorul Agenției Regionale de Sănătate, Aurélien Rousseau.

Astăzi, la Paris, la persoanele cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, avem peste 800 de cazuri pozitive din 100 de mii, pragul de alertă este de 50. Aceste cifre cresc foarte rapid în rândul persoanelor în vârstă. Înseamnă că există o tranziție între generații”.

Citește și Coronavirus, Marea Britanie: „Posibil un nou blocaj național”

Apelul premierului adresat francezilor: „Fii solidar

Suntem într-un al doilea val puternic. Dacă vedem că indicatorii se înrăutățesc mult, putem lua măsuri suplimentare”. a spus premierul francez, Jean Castex. „Cer francezilor un act de solidaritate: cu respect pentru compatrioții noștri cei mai vulnerabili, desigur, dar și față de personalul de sănătate și de tot personalul spitalului”, a scris el mai târziu pe Twitter.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.