Coronavirus, alertă în Wuhan: „Rămâneți în case ”

Locuitorii din Wuhan, epicentrul Covid-19, au fost informați despre necesitatea consolidării „măsurilor de autoprotecție”, rămânând acasă și evitând ieșirile doar   din necesitate, pentru a evita creșterea numărului de infecții .

Coșmarul coronavirusului revine în China: 600 de mii de locuitori în izolare forțată

Într-o declarație postată pe site-ul orașului, secretarul Partidului Comunist local, Wang Zhonglin, a declarat că „riscul de a reveni la pandemie rămâne ridicat din cauza unor factori interni și externi”. Acestea sunt motive care imping „menținerea măsurilor de prevenire și control”. Până în 8 aprilie nimeni nu va putea ieși afară din oraș.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.