Coronavirus, alertă în SUA: se preconizează o creștere a numărului de cazuri

Autoritățile din domeniul sănătății din SUA prezic că coronavirusul se va răspândi în SUA și se pregătesc pentru o potențială pandemie. În prezent, riscul pentru publicul american rămâne scăzut, dar sunt posibile noi cazuri având în vedere „infectarea în numeroase țări”, spune ministrul Sănătății, Alex Azar.

Citește și VIDEO/ Și-a abandonat copilul de 3 ani într-o geantă: ”Nu-mi permit să-l cresc”

Pentru Centers for Disease Control and Prevention, problema „nu este dacă vor exista, ci când va exista„ o epidemie de coronavirus.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.