Coronavirus, alertă în SUA: tot mai multe persoane fac gargară cu clor

Alertă în SUA: tot mai multe persoane fac gargară cu clor

Avertismentul autorităților de sănătate din Statele Unite cu privire la creșterea metodelor periculoase în rândul populației americane pentru a evita infecția cu coronavirus. Alarma a fost lansată CoC, centrele pentru controlul și prevenirea bolilor, potrivit cărora – potrivit datelor unei investigații – o treime din eșantionul intervievat a recurs la presupuse „tratamente” și care și-au pus viața în pericol pe parcursul  epidemiei.

În special, alerta se referă la utilizarea de produse de uz casnic pentru curățare sau dezinfectanți: unii au confirmat că au folosit înălbitor pentru a dezinfecta alimentele, au făcu gargară sau s-au spălat pe corp „Aceste metode pot provoca leziuni grave și răni corozive și trebuie absolut evitate ”, se arată în raport.

Acuzația expertului: „Covid-19 a intrat în Marea Britanie din Spania și Italia”

CDC-urile au colegat  utilizarea acestor produse cu creșterea apelurilor către centrele de combatere a otrăvirilor în timpul pandemiei, anunță CNN. Noul raport se bazează pe un sondaj care a implicat 502 de adulți doar în luna mai. Președintele Donald Trump a sugerat ideea vindecării Covid-19 cu o perfuzie de dezinfectant sau cu lumina soarelui. După ce a fost lovit de un val de critici, el a răspuns că mass-media i-a răstălmăcit cuvintele.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.