Coronavirus, alarmă la Londra: „Un tsunami de pacienți grav bolnavi au umplut spitalele”

Marea Britanie începe să se confrunte cu o adevărată urgență pentru sănătate din cauza răspândirii coronaviruslui. Spitalele din Londra sunt aglomerate de ceea ce oficialul britanic al sistemului de sănătate Chris Hopson a numit un „tsunami continuu” al pacienților grav bolnavi. După ce „a crescut” masiv capacitatea terapiilor intensive în ultimele săptămâni, spitalele din Londra se confruntă acum cu „o explozie” în numărul de „pacienți grav bolnavi”, „un fel de tsunami continuu”, a spus el Hopson la postul radiofonic Radio 4 .

Știri neașteptate sunt și cele potrivit  studiulului de șoc realizat de Oxford raportat de Financial Times: „50% dintre rezidenții britanici și britanici s-ar putea să fi contractat deja  coronavirusul”. Adică peste 30 de milioane de oameni.

Citește și Coronavirus, studiu : „În Anglia, 50% din populație ar putea fi deja infectată”

În urmă cu câteva zile, Boris Johnson a promis 25.000 de tampoane pe zi, dar consecințele practice ale anunțului său sunt încă neclare.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.