Coronavirus, alarmă în Coreea de Sud: 91 de persoane au rezultat reinfectate: ”Este doar începutul”

Coronavirusul  speria Coreea de Sud .  91 de pacienți considerați vindecați au fost testați pozitiv din nou.  Directorul centrelor pentru controlul și prevenirea bolilor, Jeong Eun-kyeong , a declarat că virusul s-ar fi putut „reactiva”, în loc să fii infectat din nou un corp recuperat din infecția anterioară.

Marea îngrijorare care zguduie Coreea de Sud (și întreaga lume) este tocmai capacitatea virusului de a infecta din nou oameni considerați vindecați . Experții încearcă să găsească o explicație. Unii consideră că rezultatele testelor au fost false, în timp ce alții susțin că virusul este capabil să rămână în organismul pacienților considerați vindecați .

Rusia, coadă de ambulanțe: la Moscova a explodat epidemia de Coronavirus VIDEO

În total, aproximativ 7.000 de coreeni au fost considerați vindecați. Dar un profesor de virologie la Spitalul Universitar Guro din Coreea este convins că cei 91 de pacienți care s-au reinfectat sunt doar începutul unei noi posibile epidemii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.