Coronavirus, alarmă în Chile pentru creșterea infecțiilor și al deceselor

Chile a avut o nouă creștere de infecții semnificativă în ultimele 24 de ore (6.405) și a morților (96), a declarat  Ministrul Sănătății, Jaime Manalich.  Această creștere a dus numărul de infecții șa  134,150 și a morților la 1.637, subliniind momentul critic în lupta împotriva pandemiei coronavirusului.

Manalich a adăugat că 88% din rezervele de echipamente de sănătate sunt utilizate în prezent.

Singapore, o femeie de 100 de ani s-a vindecat de Coronavirus: povestea lui Kantim

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și VK

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.