Coronavirus, al patrulea oraș izolat: Xianning cu peste 2, 5 milioane de locuitori

Un al patrulea oraș aflat în carantină  în China, din cauza epidemiei de coronavirus care a început în Wuhan. Este vorba despre Xianning, cu  aproximativ doi milioane și jumătate de locuitori, au informat autoritățile locale. Astfel, numărul persoanelor afectate de blocajele  din țară se ridică la peste 20 de milioane.

Citește și Coronavirus: mâncarea de șerpi și supa de lilieci printre primele cauze ale transmiterii virusului killer

Între timp, Organizația Mondială a Sănătății a făcut cunoscut faptul că nu este momentul să se declare situația de urgență internațională

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.