Coronavirus, al doilea val de infecție în Singapore

Ministerul Sănătății din Singapore a anunțat astăzi că au fost identificate 74 de cazuri noi de infecție cu COVID-19, aducând totalul național la o mie. Acesta este cel mai mare salt înainte de pandemie în oraș,  semn al unui al doilea val de infecții.

În special – subliniază South China Morning Post – au fost identificate două focare de infecții: un azil de bătrâni și un dormitor pentru persoanele străzii. Dintre cele 74 de cazuri noi, 20 au călători   în Australia, Europa și America de Sud, precum și în alte părți ale Asiei.

Oroarea continuă: Coronavirus, China redeschide piețele de carne

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.