Coronavirus, al doilea deces în SUA. Cel puțin 22 de morți în Coreea de Sud

Al doilea deces din cauza infecției cu coronavirus s-a înregistrat în statul Washington și a fost confirmat în Statele Unite. Surse de sănătate din SUA au spus că au adăugat că s-a înregistrat și primul caz de infecție la New York.

Citește și

Între timp, Coreea de Sud a înregistrat încă 476 de cazuri de infecții și patru decese : conform surselor medicale oficiale, infecțiile confirmate în țară sunt în total 4.212, iar numărul de decese a crescut la 22.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.