Coronavirus, Africa prezintă un „risc ridicat”: lipsesc trusele medicale de diagnosticare a virusului

Africa reprezintă un risc ridicat pentru răspândirea coronavirusului .” Acest lucru a declarat directorul centrelor africane pentru controlul bolilor, John Nkengasong, precizând că pe continent “contactele cu China au crescut cu 600% în ultimii zece ani”.

Citește și Coronavirus, un medic din Wuhan obligat la tăcere

Mai mult, în conformitate cu Societatea Internațională pentru Boli Infecțioase, trusele medicale de diagnosticare lipsesc în Africa.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.