Coronavirus, Africa de Sud: agenții trag gloanțe de cauciuc în oamenii care stau la coadă la supermarket

Poliția care asigură respectarea restricțiilor în Africa de Sud au tras gloanțe de cauciuc întru grup de persoane care stăteau la coadă într-un supermarket  din Johannesburg. Nu au respectat regulile de menținere a distanței  pentru reducerea infecțiilor cu coronavirus, potrivit AFP.

Conform reconstrucției, 10 mașini pline de agenți au ajuns în Yeoville, o zonă săracă a districtului central, unde sute de persoane erau adunate în fața magazinului  Shoprite fără a respecta regulile privind distanța de siguranță impusă în contextul izolării prevăzute pentru 21. zile. În țară există 1.170 de cazuri de infecții și un singur deces.

Citește și Coronavirus, extraordinară binecuvântare „urbi et orbi” a Papei Francisc: „Dumnezeule nu ne lasa în mijlocul furtunii”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.