Coronavirus. Aeroportul Ciampino din Roma se închide / Raționalizări în unele magazine din Germania

Sunt aproape 120 000 de cazuri de coronavirus raportate în mai bine de 100 de țări, cu peste 4 000 de decese. În Europa, cea mai afectată țară rămâne Italia, unde cu puțin timp în urma s-au anunțat noi măsuri. Toate activitățile comerciale se închid, inclusiv restaurantele și barurile, cu excepția magazinelor alimentare și a farmaciilor.

Citește și Coronavirus, Italia: ”Închiderea tuturor activităților comerciale, cu excepția farmaciilor și a produselor alimentare”

Aeroportul Ciampino din Roma, care operează în principal zborurile low cost, va fi închis începând de vineri ca urmare a epidemiei de coronavirus, în timp ce aeroportul Fiumicino, dedicat mai ales zborurilor internaţionale, îşi va reduce activitatea de marţi,17 martie, potrivit societăţii Aeroporti di Roma . Terminalele de pasageri ale aeroporturilor Fiumicino şi Ciampino ‘vor fi din nou operaţionale când va fi depăşită actuala fază de urgenţă’, se mai precizează în comunicat.

Rafturile supermarketurilor au ajuns să se golească și în Germania. Unele magazine au trecut la raționalizări: maximum 4 pachete de persoană pentru zahăr, făină și paste. Produsele dezinfectante se vând direct la casa de marcat, câte 3 de persoană.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.