Coronavirus, unei treimi din medicii ruși li s-a cerut să mintă privind diagnosticul bolnavilor

Cel puțin unei treimi din medicii care au lucrat cu pacienți cu Covid-19 în Rusia le-a fost cerut să atribuie pneumonie indusă de coronavirus altor cauze, potrivit unui sondaj realizat pe 509 de medici de pe site-ul de știri Meduza.

Cu peste 317 de mii de cazuri Covid-19 confirmate în toată țara, s-au înregistrat doar 3.249 de morți. „Practica raportată de medicii intervievați a făcut posibilă corectarea ratelor de incidență și mortalitate”, subliniază Meduza.

Scandalul termoscanării de la Kaufland? Un incident regizat cu scopul de a crea senzaţional !

O confirmare a ajustării artificiale a datelor  datelor privind decesele în registrele Moscovei, care au înregistrat în aprilie cu 18% mai multe decese decât media din aceeași perioadă din ultimii zece ani. 60 la sută dintre pacienții care au murit după ce au fost le-a fost atribuit virusul Covid-19 au murit din alte cauze: probleme vasculare, patologii oncologice și alte insuficiențe ale organelor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter, Instragram  și VK

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.