Coronavirus a închis școlile din Italia în regiunile Lombardia, Veneto și Piemonte. Peste 130 de infecții, 50 de mii de persoane în carantină

Ultimele actualizări cu privire la situațiile de urgență a Coronavirusului din Italia.

Peste 130 de cazuri în Lombardia, Veneto, Emilia-Romagna, Lazio și Piemont. Primele două cazuri la Veneția. Un băiat în vârstă de 17 ani din Valtellina infectat de focarul din Codogno, unul dintre cei doi identificați, este de asemenea infectat.

este 50.000 de oameni în carantină prin ordin guvernamental. Școlile au fost închise în Milano, Trentino, Piemonte și Veneto. Carnavalul de la Veneția a fost anulat.

Numărul de cazuri de persoane infectate cu coronavirus în Italia a crescut la 132, a spus șeful Protecției Civile Angelo Borrelli în timpul unei conferințe de presă care se desfășoară în aceste minute la sediul Protecției Civile. Infecțiile au fost înregistrate până acum în Lombardia (89), Veneto (24), Piemonte (6), Emilia-Romagna (9) și Lazio, unde cei doi turiști chinezi care au manifestat simptomele Covid-19 sunt încă spitalizați. în Italia.

Citește și Coronavirusul în lume: 2.461 decese, 78 de mii de infecții

Două persoane au murit în timp ce un pacient s-a intrnat. În prezent, 129 de persoane prezintă simptome: 54 sunt spitalizate cu simptome în mai multe spitale, 26 sunt spitalizate în Terapie Intensivă, în timp ce 22 se află în carantină la domiciliu.

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.