Coronavirus, a doua victimă în afara zonei Wuhan: numărul morților se ridică la 26, 830 infectați

Coronavisrus: Numărull deceselor a cresut la 26,  830 de cazuri constatate și 1.072 suspectate.  Cazurile în afara Chinei: în Italia, Scoția și Texas

Există a doua victimă a noului coronavirus din China în afara zonei epicentrului. O persoană a murit în provincia Heilongjiang , la granița cu Rusia,  în timp ce in Wuhan este orașul care s-au înregistrat majoritate a cazurilor de contaminare și decese cauzate de virus. Numărul morților crește astfel la 26 . Un alt caz a fost anunțat cu puțin timp înainte în Hebei , provincia din jurul Beijingului.

Citește și Ceasul Apocalipsei, oamenii de știință: „Au mai rămas doar 100 de secunde până la sfârșitul lumii”

Guvernul chinez a anunțat că numărul de cazuri de infecție a crescut la 830. Comisia Națională de Sănătate a adăugat că 1.072 de cazuri sunt suspectate în prezent.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.