Coronavirus, 93 de marinari de la bordul portavionului american Roosevelt sunt pozitivi

93 de marinari  de la bordul portavionului Uss Theodore Roosevelt au fost testați pozitiv pentru Coronavirus. Secretariatul Marinei Statelor Unite a anunțat acest lucru, afirmând alți 86 de marinari prezintă simptome și așteaptă rezultatele testelor.

În ultimele ore, însă, a ajuns vestea că marinarii negativi vor putea debarca în Guam, cu condiția ca aceștia să respecte o perioadă de 14 zile de carantină și să fie supuse controalelor medicale zilnice. Comandantul de pe Uss Theodore Roosevelt, Brett Crozier, a cerut „o acțiune decisivă” pentru a evita decesele la bord.

Catalonia, prioritate în terapie intensivă celor care au mai multe șanse de supraviețuire

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.