Coronavirus, 93 de infecții în Rusia

Rusia a înregistrat până în prezent 93 de cazuri de infecții cu Covid-19. “Patru persoane s-au vindecat și au fost externate , 79 sunt încă spitalizate”, a declarat vicepremierul Tatyana Golikova în cadrul primei ședințe a consiliului de coordonare pentru prevenirea răspândirii coronavirusului în Rusia.

Citește și Coronavirus, Rusia: ”Nu există niciun motiv pentru o stare de urgență”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.