Coronavirus, 92 de cazuri noi în Franța: nicio regiune nu este imună infecției

Chiar și în Franța, ca și în Italia, nu există regiuni imune la infecția coronavirusului. Ultima regiune metropolitană afectată a fost Valea Loira.

Citește și Coronavirus, Marea Britanie: 34 de noi decese într-o singură zi, 85 de victime confirmate

Conform celor mai recente date, au fost înregistrate alte două decese și 92 de noi cazuri ceea ce a dus numărul total la 377 de persoane pozitive. Printre cele mai recente infectate, un tânăr de 40 de ani care se întoarce dintr-o ședere în Milano.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.